0113209800 office@gds.rs

Zemunske kapije – mesto novih susreta

U naselju Zemunske kapije završena je izgradnja četiri stambena objekata (C, D, E i G) sa ukupno 700 stanova. Novo naselje je počelo da dobija svoj konačni oblik.

Uređeni su platoi između zgrada, a privodi se kraju i uređenje centralnog trga u naselju na kome je fontana i dve  simbolične kapije, koje će biti mesto susreta i novih poznanstava.

Centralni trg je pešačka zona opremljena atraktivnim mobilijarom i rasvetom, kao i brojnim komercijalnim sadržajima poput restorana, kafića, radnji. Parkić “Dvorištance”, kome su ime dali najmlađi stanari naselja,   otvoren je izmedju zgrada G i H.

Na trgu i u okviru parkovske površine  biće postavljena dva wifi drveta,  koja će omogućiti  bežični pristup internetu  i punjenje mobilnih telefona.

Iz aktuelne ponude izdvajamo nepokretnosti u objektu H, koji se nalazi uz Zadužbinsku ulicu u južnom delu parcele. U prodaji su stanovi različitih struktura, od 36 m2 do 70 m2.

Za detaljnije informacije, posetite sajt:  www.zemunskekapije.com

VESTI

Garažna i parking mesta na rate, bez kamate

Garažna i parking mesta na rate, bez kamate

Građevinska direkcija Srbije omogućila je kupcima garažnog mesta u naselju Braće Jerković, kao i parking mesta u naselju Dr Ivan Ribar u Beogradu kupovinu na rate bez kamate.

Bežanijska kosa – Lokal u prodaji

Bežanijska kosa – Lokal u prodaji

Građevinska direkcija Srbije ima u ponudi lokal od 52 m2 na Bežanijskoj kosi, u Ulici Marka Pola 8 u Beogradu. Lokal od 52 m2 je na dva nivoa u prizemlju stambenog objekta.