0113209800 office@gds.rs

U prodaji objekat H u Zemunskim kapijama

Građevinska direkcija Srbije počinje prodaju treće faze – objekta H u naselju Zemunske kapije. Objekat H ima 4 lamele sa 360 stanova i 460 garažnih mesta.

Cena kvadrata se kreće u rasponu od 1469 e/m2 do 1734 e/m2 bez pdv-a. Cene stanova date su u rasponu i zavise od strukture, spratnosti, pozicije i orijentacije stana u objektu.

Cena garažnog mesta iznosi 7.500 € bez PDV-a uz mogućnost otplate na rate na 5 godina bez kamate, dok za jednokratnu isplatu cene odobravamo popust od 25 odsto, pa je cena garažnog mesta 5.625 € + PDV.

Posetite naš Showroom u Ulici Cara Dušana 145 u Zemunu.

Na sajtu Zemunskih kapija možete se detaljnije informisati o ponudi stanova i uslovima prodaje.

Detaljnije na:  www.zemunskekapije.com

VESTI

Zemunske kapije – mesto novih susreta

Zemunske kapije – mesto novih susreta

U naselju Zemunske kapije završena je izgradnja četiri stambena objekata (C, D, E i G) sa ukupno 700 stanova. Novo naselje je počelo da dobija svoj konačni oblik.

Garažna i parking mesta na rate, bez kamate

Garažna i parking mesta na rate, bez kamate

Građevinska direkcija Srbije omogućila je kupcima garažnog mesta u naselju Braće Jerković, kao i parking mesta u naselju Dr Ivan Ribar u Beogradu kupovinu na rate bez kamate.

Bežanijska kosa – Lokal u prodaji

Bežanijska kosa – Lokal u prodaji

Građevinska direkcija Srbije ima u ponudi lokal od 52 m2 na Bežanijskoj kosi, u Ulici Marka Pola 8 u Beogradu. Lokal od 52 m2 je na dva nivoa u prizemlju stambenog objekta.